Навіть після розлучення зірки російської поп-естради Філіп Кіркоров і Алла Пугачова примудряються підтримувати хороші відносини. Артист навіть свою доньку Аллу-Вікторію на честь неї назвав. При цьому до недавнього часу мало хто знав наскільки ці відносини інтимні.

Так, в Instagram з'явився пікантний знімок колишнього подружжя, де Кіркоров інтимно обіймає Аллу Борисівну за її груди. До речі, дія розгортається не десь в кулуарах, а просто на сцені.

скріншот instagram.com/allapugachevaandherfamily/

"Хіба це Алла?", "Це зовсім не Пугачова", "Так звичайно, це не Алла!", "Думаю, це не Алла, просто схожа на неї жінка", "А мені здається, що це не Алла Борисівна, а просто схожа на неї", - вважають користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

При цьому деякі підписники виявилися занадто уважними.

"Це Алла, тому як у неї кулон дуже дорогий, подарований Філіпом", - написали в коментарях під фото.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у мережі з'явилася фотографія чоловіка з лисиною, який дуже схожий на російського співака Філіпа Кіркорова.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кіркоров перетворився на священика і оточив себе розпусними черницями.

Також портал Знай.uа писав, що короля російської естради Філіпа Кіркорова прийняли за охоронця на церемонії вручення "Оскара".