Популярна телеведуча і улюблениця публіки Леся Нікітюк, яка вже стала обличчям Нового каналу і підкорила український Instagram, часто радує публіку яскравими постами в цій соцмережі. Цього разу красуня показала в мережі жаркий кадр, а в підписі до нього написала палке привітання жінкам з 8 березня.

Як видно, перед камерою Леся з'явилася в сексапільному образі – на ній крихітні чорні трусики і тепла чорна кофта з широкими рукавами, яка ледь прикриває груди. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж – зірка стоїть у спокусливій позі і млосно дивиться в камеру. У підписі до фото Нікітюк гаряче привітала жінок: "З весною вас, Бусінки. Кохайте і будьте коханими! Забувайте всі свої комплекси, викидайте з голови погані думки! Вірте в себе, ви найкращі! Кожна з нас знайде своє щастя! Якщо падаєте, зробіть сексуальну фотку і вперед до нового. Ваша Ле".

Коментарі до посту Лесі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.