Відома українська співачка Тіна Кароль, незабаром відправиться до британської столиці до сина. Також Тіна зізналася, чи не панікує сім'я, в якій живе Веніамін, стосовно коронавіруса. Сама ж співачка нещодавно демонструвала в своєму Instagram захисну маску.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Співачка встигла поділитися з журналісткою Катериною Осадчою враженнями від Національного відбору на Євробачення, і розповіла, чи залишилася вона задоволеною своїм вибором. А так як вийшов неоднозначний кліп з Юлією Саніною, Катерина Осадча поцікавилася, чи був колись у Тіни Кароль роман з жінкою. Про це стало відомо завдяки заяві Тіни в програмі "Світське життя".

"У Великобританії вже є багато інцидентів захворювання на коронавірус. Я, насамперед, хочу захистити себе для Вені, щоб йому не привезти нічого. У мене є і рукавички спеціальні і маска. Як він полетить на канікули – це питання! Тому що він дитина, руки тут, руки там, гаджети брудні, ручки... Я думаю, що можливо він не прилетить на Великдень. Ось це для мене найбільша біль. Його сім'я не панікує, я не панікую", – поділилася зірка.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Також Кароль переконана, що панікувати взагалі не потрібно, тут потрібні знання. Зокрема, співачка радить ходити в публічних місцях в рукавичках і стерилізувати руки.

"Сидимо вдома, робимо дітей", – жартуючи сказала Тіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль пристрасно поцілувала Кошового з "Кварталу 95", не зупинила навіть дружина.

Як повідомляв Знай.uа Тіна Кароль в грайливій позі навчила українок, як спокусити будь-кого, навіть Дана Балана.

Знай.uа писав, Тіна Кароль оголилася заради "вологої" фотосесії, пускає слину не тільки Дан Балан.