Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася в Росії, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка здорово здивувала шанувальників жаркими курортними фото, схоже співачка знову вирішила відпочити.

На нових фото Лобода відображена в красивому місці, яке нагадує пляж з білими бунгало. На прогулянку артистка вийшла в чорних шкіряних скіні і сріблястій кофтині, яка зрадницьки оголила плоский животик, а на її ногах акуратні чорні черевики, які практично зливаються зі штанами. Волосся Світлани розпатлане вітром, вона намагається укласти його рукою, а на її обличчі знову темні окуляри, які вона, здається, зовсім не знімає. У підписі до фото Лобода гаряче привітала жінок з 8 березня: "З святом, мої дівчатка. Живіть на повну! Віддавайте себе лише тим, хто вас гідний. Випромінюйте світло і любов. І завжди пам'ятайте, що всі люди як люди, а саме кожна з Вас #Superзірка. П. с. хорошого дня, малишки".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.