Як відомо, досить скандальна російська співачка Лоліта Мілявська активно веде власну Instagram-сторінку та останнім часом активно радує фанатів різноманітними роликами. Так, цього разу знаменитість оприлюднила чергове відео, на якому вона позує без штанів перед дзеркалом та розповідає про різноманітну косметику.

Водночас знаменитість розповіла про подарунки, які мають чоловіки дарувати жінкам на 8 березня.

Лоліта, фото: Instagram
Лоліта, фото: Instagram

"Подарунки на 8 Березня повинні бути різними, і не обов'язково дорогими. Дорогими вони обов'язково стануть, коли ви зрозумієте, що вони вам приносять задоволення та користь. Іноді чоловіки не знають, що нам подарувати. Просто покажіть їм, наприклад, що-небудь з мого блогу і скажіть: "Мені потрібно це, а твоєї Мамі - ось це". Головне, робіть все з посмішкою", - підписала ролик співачка.

Щодо користувачів соцмережі, то їм таке відео сподобалися, і ті завалили її теплими словами підтримки та зауважили, що вона просто неймовірна та прекрасна жінка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше зірка відкрила секрети своєї "вічної молодості"

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта вирішила не впадати в депресію з приводу політичної ситуації