Популярна американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат у соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – зоряна красуня виклала в мережу пляжне фото, на якому з'явилася зі своєю сестрою Кім Кардашьян.

Як видно, дівчата зображені на вулиці, сидять на м'яких диванчиках і засмагають, очевидно, це відбувається десь на відпочинку в теплій країні. Кайлі вбралася в оригінальний бежевий купальник, вона сидить боком до камери, її волосся розпущене і спадає на спину. Кім Кардашьян сидить біля сестри, але спиною до камери, на ній чорне бікіні, яке підкреслює пишні форми і красивий загар. Вона повернула голову до об'єктиву і з легкою посмішкою дивиться в нього. Фани в захваті від нового фото на сторінці Кайлі, вони засипають красунь компліментами і порівнюють їх фігури.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.