Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN", активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила архівний кадр, на якому зірковій красуні 18 років, проте вона виглядає виснаженою. Так, артистка зізналася, що з 14 років у неї з'явилася манія бути дуже худою, що ледь не призвело до справжньої анорексії, адже кожен зайвий кілограм викликав у дівчини істерику, як і зайвий з'їдений шматочок салату або курячої грудки.

"Це змусить тебе задуматися, крихітко🐼
Мені тут 18. Я насправді сповнена життєвої енергії, сил, заряду діяти! І направляю їх на єдине бажання: схуднути. Манія почалася в 14, коли я захопилася хлопцем, який від природи виглядав так, що був би ідеальною ілюстрацією до слова дрищ в букварику, якщо якесь видавництво, звісно, вирішить присвоїти літері Д слово ДРИЩ. Далі — коледж і худі подруги. ПП-пабліки вк. В повітрі прямо літали картинки з ванільками, які сидять на підвіконні і думають про нього: ПРО ПОЯС-САУНУ. І бігають щогодини стати на ваги, щоб перевірити, чи ця зелена кава працює і дійсно спалює жир.

Вівсянка-листя салату з грудкою-смузі на воді. З дня у день. І тренажер-тренажер-тренажер. Я боялася пропустити хоч один такий раз: це без перебільшення вганяло мене в паніку! Я плакала в істериці, якщо так ставалося!

Насправді описаний вище режим життя може бути нормальний для когось, бо ми всі різні. Але в якийсь день я зловила себе на думці, що чекати на місячні чотири місяці, мабуть, не дуже ок.

В той день я об‘їлася смажених котлет і вже за пару місяців набрала більше, ніж мала до.. Психічний зрив і анорексія підступили дуже близько, та я навіть не думала, що це потрібно лікувати! На щастя, мене оминуло. Та чи багато людей, які вже достатньо сильні всередині, щоб справитися самим? Щоб батьки не кричали на них, бо й самі не в курсі, як справитися, а знайшли підхід і спосіб піти до правильного спеціаліста!

Поєднувати схуднення зі здоров’ям важко — я зараз саме на такому етапі. Це як балансувати на одній нозі на кінчику великого пальця — ЕКСТРАСУПЕРПУПЕР не легко. Але можливо! Якщо слухати себе і чути, чого хочеться організму.

Сучасна наука про харчування тісно пов’язує твій ментальний і ДУХОВНИЙ стан з фізичним. Пам’ятай про це. І працюй над усім в комплексі. Тобі допоможуть йога, медитації, можливо, бойове мистецтво! І навіть будь-яке мистецтво! Коли ти наповнишся СОБОЮ, усе стане на свої місця!
Пам’ятай: себе не можна знайти — себе можна лише створити!
.
🐼♥️Напишіть, якщо ви проходили через таке, що ви відчували і як прийшли до кращого стану! Це допоможе тим, хто зараз намагається справитися♥️🐼
", - зачепила дуже важливу тему Яна Шемаєва. Фолловери не пройшли повз, а дівчата вирішили розповісти і про свої подібні історії в коментарях.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.