Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним кадром, позуючи з хорошою подругою, ресторатором і дизайнером Дашею Кацуріною. Так, дівчата приміряли однакові жилетки-оверсайз різного кольору, а також зручні спортивні костюми, привітавши шанувальниць з Міжнародним жіночим днем 8 березня.

"Дівчатка!!!! Із нашим святом ! Сьогодні нам можна всееее 😂😈 ідеальна весна з ідеальною @dasha_katsurina ⚡️", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Куди котиться мода і стиль 😁", "*рожевий колір увійшов в чат* 😂", "Красунііі🤤😍", "УТІБОЗЕЕЕЕ 💔 яка ти красиваааа ! Тобі дуже личить цей лук 😻💓", "У вас що, куртки однакові?😍", "Класна😍😍😍😍😍😍💕", "Оооо боже як це красиво😍😍😍😍 не можу😘💜👌👌", "Дві королеви😍❤️🔥🥰😘", "Одягаються, як - опудала)))", "Надя, яка не любить рожевий😂🙌".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.