Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нову серію цікавих фото, відправившись святкувати Міжнародний жіночий день 8 березня з чоловіком Владом Топаловим в романтичний Санкт-Петербург. Так, артистка показала таку знайому багатьом жінкам "проблему" - коли просиш коханого сфотографувати тебе біля красивого місця, а в результаті бачиш замість гарної себе якусь незрозумілу жінку, що лиш віддалено тебе нагадує.

"#фото
Коли попросила чоловіка сфотографувати 🤳🤦🏽‍♀️
Ну, так він мене бачить 😆😆😆
Обожнюю тебе, @vladtopalovofficial", - пожартувала Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Ахахха, ось так мене мій чоловік фотографує.😂😂😂", "Так пора вже синові давати фотографувати, кадри будуть не гірше)))", "У мого всі мої фото такі😅 ні одного людського", "Мені здається у мене кіт крутіше фоткає, ніж чоловік😆😆😆", "Чоловіки завжди так фотографують. )) Так і з'являються в мережі фото інопланетян )))", "Які щирі люди ви❤️", "Круто, живі фотографії🤗😊", "Класно! Ви завжди чудові!", "Aaaaaa😂😂😂🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.