Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила тривожне селфі з чоловіком, позуючи в захисних масках і шапочках і поділившись поганими новинами. Як виявилося, 5 березня їх старшого сина Артура забрали в реанімацію з діагнозом запалення легенів з ускладненням. Любляча мама трьох дітей зазначила, що перший час намагалася вилікувати хлопця в домашніх умовах, що дуже не рекомендує робити шанувальникам, адже тепер Артуру виписали потрійну дозу антибіотиків для якнайшвидшого одужання.

"Look сьогоднішнього дня🥺
Вранці відвезли нашого Артусика @babkin.artur в реанімацію..
Напишу коротко як все було, раптом кому з батьків стане в нагоді наш досвід..:
П'ятниця - ранок трохи підкашлював
Субота - кашляє рідко, але відразу волого
Неділя - додався нежить, кашель став сильнішим.
Понеділок - додалася температура 38,5
Вночі - температура вище 41. Я сказала, що викликаю швидку. Артур мене відговорив, температуру збили нурофеном + 10 хв прохолодної ванни (30 градусів)
Вівторок - кашель, нежить, температура 38,5-39,5. Збиваємо. Викликали додому медсестру для аналізу крові.
Сьогодні вночі температури не було. Вранці каже, що боляче кашляти, боляче дихати - болить живіт. @doctor.penkov сказав - терміново їхати в лікарню!!! Приїхали. Артур ледве дійшов від машини до дверей поліклініки, дихати важко!! Зробили рентген - запалення легенів з ускладненням. Ураження декількох сегментів легені😫 Швидко забрали в реанімацію.
Зараз він перебуває в палаті реанімації під наглядом. Потрійна доза антибіотиків. Постійний контроль.
Навпроти у палатах лежать зовсім маленькі дітки з такими ускладненнями. Лежать без батьків. Ще менше, ніж Єлисейчик. Так шкода😥
Лікарі кажуть, що вірус цього сезону найчастіше закінчується пневмоніями!
Дорогі батьки! НЕ ЛІКУЄТЕ ДІТЕЙ В ДОМАШНІХ УМОВАХ‼️ Завжди звертайтесь за допомогою до фахівців!
І нехай Ваші дітки будуть здорові‼️", - поділилася сумом Бабкіна. Фолловери не пройшли повз, проте почали підбадьорювати родину, бажаючи Артуру як можна швидше одужати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.