Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато чого - переїхати в США, народити четверту дитину, збрити бороду і брови та потрапити в "психушку".

Джиган вийшов у прямий ефір в Instagram і заявив, що почав лікування в "психушці". Репер перебуває в центрі реабілітації для залежних від наркотиків та алкоголю Seaside Palm Beach в Майамі, про це повідомляють російські ЗМІ.

34-річний Денис Устименко-Вайнштейн - саме таке ім'я мє за паспортом репер Джиган, - приніс публічні вибачення своїй дружині Оксані Самойловій, яка менше місяця тому народила йому четверту дитину.

Як пишуть росЗМІ, репер занадто бурхливо відзначав народження довгоочікуваного сина Давида. Джиган провів ряд бурхливих вечірок, після яких став агресивним і почав зганяти злість на дружині і дітях. Подейкують, що його дружина Оксана Самойлова здала його в клініку після того, як він накинувся на неї з кулаками.

До слова,клініка елітна, за офіційним прайсом один день в медустанові обходиться приблизно в понад три тисячі гривень. При цьому Джиган, незважаючи на заборону гаджетів, продовжує виходити в соцмережі і залишати сврї послання шанувальникам і дружині, вимолюючи у неї прощення.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Я психічно хворий, мене лікують добре, годують добре. Бачите, я в "психушці», я психічно хворий", - сказав Джиган.

Увага! У своїй промові репер Джиган активно використовував нецензурні вирази!

Тим часом, в ЗМІ Уже поповзли чутки, що Оксана Самойлова, змучившись терпіти витівки чоловіка, збирається подати на розлучення.

Зазнчимо, що 18 лютого, у артиста народився перший син Давид. Він став четвертою дитиною в сім'ї: раніше у Джигана і Оксани Самойлової народилися три дочки.

репер Джиган з дружиною і новонародженим сином, фото: Instagram
репер Джиган з дружиною і новонародженим сином, фото: Instagram

репер Джиган з дітьми, фото: Instagram
репер Джиган з дітьми, фото: Instagram

репер Джиган з сім'єю, фото: Instagram
репер Джиган з сім'єю, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оксана Самойлова вивела Джигана на чисту воду

Як повідомляв портал Знай.ua ,модель Оксана Самойлова - одна з найяскравіших російських знаменитостей

Також Знай.ua писав, ведуча "Орла і Решки" Івлєєва прийшла до тями після 8 березня "синя"