Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі.

Нещодавно артист разом з дружиною Оксаною Самойловою та маленькими дітьми повернувся в Москву,ї, однак і пізніше був у неадекватному стані, змушував маленьких дочок грати з ножем і виставляв дивні пости, після чого знову потрапив в клініку, де пролежав 3 тижні.

А ось Оксана Самойлова нарешті зізналася, що чоловік зруйнував 10 років їх міцного шлюбу, звинувативши Джигана у численних зрадах, які розкрилися тільки зараз. Красуня-дружина нарешті зважилася подати на розлучення, зазначивши, що залишить дітей собі. Варто зазначити, що пара виховує чотирьох дітей: Аріеллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Джиган як і раніше проживає з сім'єю в великому домі, багато часу проводить з дітьми, всіляко вимолює прощення у своєї дружини, виставляючи архівні фото і присвячуючи красуні пісні. Справжнім сюрпризом для шанувальників став спільний кадр виконавця з дружиною і маленьким сином Давидом, однак пізніше сама Самойлова знову прояснила ситуацію. Жінка запевняє, що шлюборозлучний процес запущений, однак пара дійсно живе разом, виховує дітей і спілкується, як давні друзі.

Після цього фото багато хто подумав,що ми «помирилися» Хочу трохи прояснити ситуацію. Навколо теми нашої родини вже просто нестерпно багато абсолютно різної інформації. враховуючи що я досі не збираюся давати жодних інтерв'ю, моя сторінка це єдине джерело,де я можу поділитися правдою. я дуже багато років веду свій Instagram чесно і з великою повагою до своїх пеідписників . коли ти стільки років ведеш відкритий блог про себе ,дуже складно і якось не чесно різко почати замовчувати 50 відсотків того, що відбувається.я вже доросла тітка ,я прекрасно розумію що не зобов'язана ні перед ким звітувати ,не зобов'язана нічого пояснювати і тд . але я хочу продовжувати бути чесною.без подробиць і деталей.мені не потрібен хайп ,хто давно на мене підписаний це знає. Ось Декілька фактів про які постійно говорять змі: будинок ми не продаємо і продавати ніколи не збиралися .це хтось просто вигадав. зараз дійсно йде шлюборозлучний процес . живемо ми поки разом. ми як і люблячі мама і тато для своїх дітей. Я не страждаю ,не журюся ,у мене немає депресії.у мене все добре)я не злюся і не ображаюся,мені просто байдуже. Спілкуємося ми відмінно )з цим проблем у нас за 10 років не було і зараз немає) Все інше під дуже великим питанням . висловилася в пості Самойлова

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.