Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі. Нещодавно артист разом з дружиною Оксаною Самойловою та маленькими дітьми повернувся в Москву, однак так і не дотримувався 14-денного карантину через коронавірус COVID-19, запрошуючи додому різних друзів і відвідуючи студію звукозапису. Денис Устименко-Вайнштейн і пізніше був у неадекватному стані, змушував маленьких дочок грати з ножем і виставляв дивні пости.

А ось Оксана Самойлова нарешті зізналася, що чоловік зруйнував 10 років їх міцного шлюбу, звинувативши Джигана у численних зрадах, які розкрилися тільки зараз. Красуня-дружина нарешті зважилася подати на розлучення, зазначивши, що залишить дітей собі. Варто зазначити, що пара виховує чотирьох дітей: Аріеллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року. Після щирого зізнання Оксана також заявила,що більше не збирається мовчати, адже переживала цей жах і шок останні два місяці.

Я зараз не буду закриватися. за останні 2 місяці,я вже пережила всередині весь первинний шок ,вчорашній пост новина для вас ,я з цим вже живу.мене не треба жаліти . я молода,сильна,розумна, добра,весела ,красива і впевнена в собі.мої діти моя сила ,моя прикраса.і я обов'язково буду щасливою,за іншим сценарієм,але обов'язково буду❤️ тож сподіваюся я знайду в собі сили не сумувати або хоча б не сумувати в інстаграмі)зараз і так всім не легко ,але потрібно триматися🙏 бережіть свої сім'ї ,цінуйте і любіть один одного ❤️
, - зворушливо підписала спільне фото з молодшою донькою Майєю Самойлова. Фолловери не пройшли повз, зазначивши, що зіркова мама - дійсно сильна жінка і побажавши їй тільки кращого.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.