Нещодавно російські засоби масової інформації повідомили про те, що відомий репер Джиган побив свою дружину і матір чотирьох дітей Оксану Самойлову. Після цього заговорили про можливе розлучення зоряної пари, ще й надто, з'явилися чутки про те, що зірка Instagram Самойлова навіть збирається позбавити чоловіка батьківських прав на чотирьох дітей. До речі, Джиган, після народження сина Давида загримів до психіатричної лікарні через наркозалежність.

Оксана Самойлова, фотоколаж телеграм-каналу "Тільки нікому"
Оксана Самойлова, фотоколаж телеграм-каналу "Тільки нікому"

А нещодавно Оксана Самойлова опублікувала в мережі нове відео з сином, на якому, як відзначили фанати, у неї відсутня обручка на безіменному пальці. Телеграм-канал "Тільки нікому" поширив фотоколаж, на якому видно, що обручки дійсно немає. А в підписі до кадру говориться: "Оксана зняла обручку. Поки розлучатися начебто не збирається. Але якщо Джиган продовжить загульні туси, такий варіант теж можливий".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом і "психом".

Також портал "Знай.ua" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.