Трансгендерна співачка Зіанджа (Борис Апрель), яка зараз живе в Лос-Анджелесі, в черговий раз вирішила змінити зовнішність та ім'я. Але цього разу зміни були дійсно кардинальними.

Так, знаменитість у своєму новому Instagram-акаунті заявила, що тепер її звуть Зі Фамелу.

"Дивна, волелюбна і відкрита світу. Мене звуть Зі Фамелу, і сьогодні я народжуюся заново! На честь цього, для кожного з вас відкриті двері в мій авантюрний, спонтанний і вільний від суджень світ! Тут, в нескінченному Зараз, ви завжди можете бути собою. Ненависть, невігластво і негатив не вітаються. Будьте ласкаві і уважні до інших і цього простору", - повідомила співачка.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Зі Фамелу також розповіла, що вже в березні вийде її дебютна пісня під назвою "Clue Number One".

"В новому десятилітті я волію любити і жити на повній потужності, без будь-яких правил і обмежень. Ви зі мною? Це ера розправлених крил, нових відкриттів і цілющої сили", - додала артистка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зіанджа показала свої найпотаємніші фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандали і плітки змінили Зіанджу до невпізнання.

Також портал Знай.uа писав, що оновлена Зіанджа порушила довге мовчання.