Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. Так, артистка виставила розкішний яскравий кадр зі свіжої фотосесії, позуючи в чорному облягаючому напівпрозорому платті на жовтому фоні і доповнивши ніжний образ грайливими кучериками.

"Люблю Люблю Люблю...;))))
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛", - поділилася емоціями Кекелія. Фолловери не пройшли повз, засиааючи молоду маму компліментами: "Красива😍😍😍", "Ви неймовірна!❤️", "Ти схожа на Принцесу Діану.❤️", "Красива🌸🌸🌸🌸🌸", "дууууууже 🔥", "Краса❤️🔥😍✨💣", "Неймовірно красива!👏❤️😍", "Секас😋", "Віруся, ви прекрасна у будь-якому образі!😍✨🌞❤️", "Ніжна🤗🤗🤗".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.