Буквально днями всі світові ЗМІ розповсюджували новину про те, що знаменитий актор Деніел Редкліфф заражений коронавірусом. На щастя, виявилося, що це фейк. Підроблений Twitter-акаунт "BBCNewsTonight", через який з'явилися ці чутки, вже заблоковано.

Початкове вкидання виглядало наступним чином: "У Деніела Редкліффа позитивний аналіз на коронавірус. Актор став першою знаменитістю, у якої був офіційно підтверджений діагноз".

Для більшої правдоподібності автор сторінки використовував символіку видання BBC і регулярно посилався на BBC News Alerts, який не підтримується з 2017 року. Про це пише Buzzfeed.

скріншот з Twitter

Потім офіційний представник Редкліффа інформацію про зараження актора коронавірусом спростував.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Для особливо довірливих, Деніел Редкліфф не заражений коронавірусом. Вчора він виступав на сцені, з ним все в порядку", - заявив представник знаменитості в Twitter.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я визнала спалах китайського коронавіруса Covid-19 глобальною пандемією.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф розбив серця мільйонів жінок.

Також портал Знай.uа писав, що Деніела Редкліффа переплутали з бездомним.