У березні 2020 року український гурт "Время и Стекло", яким опікувався репер Потап, оголосив про припинення свого існування. Ця новина вразила шанувальників музичного колективу, який протримався на сцені майже 10 років. Портал "Знай.ua" вибрав найкращі кліпи в історії гурту і пропонує їх своїм читачам.

Время и стекло. Фото з сайту 1 + 1
Время и стекло. Фото з сайту 1 + 1

"Так выпала Карта"

"Так выпала Карта" був першим синглом групи "Время и Стекло". Кліп вийшов ще у 2010 році, і з того часу набрав близько 19 мільйонів переглядів.

"Гармошка"

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Кліп на пісню гармошка вийшов у 2012 році, його зйомки відбувалися у Лос-Анджелесі, а пізніше вийшла й англомовна версія пісні. У цього відео на сайті YouTube більше 20 мільйонів переглядів.

"Имя 505"

Справжнім проривом для гурту "Время и Стекло" стала пісня "Имя 505", яка мала стати останнім релізом колективу. Але музика і кліп наробили такого галасу в мережі Інтернет і навіть поза нею, що це дало могутній поштовх для успіху. Це відео, яке побачило світ у 2015 році, є рекордсменом за кількістю переглядів на YouTube серед хітів гурту: його подивилися більше 232 мільйонів разів.

"Тролль"

У 2017 році вийшов кліп на пісню "Тролль", де дует висміяв життя еліт. Відео набрало на сайті YouTube 168,5 мільйонів переглядів

"Дим"

Навесні 2019 року "Время и Стекло" здивували шанувальників, випустивши україномовну пісню "Дим". Це відео хоч і поступається за популярністю головним хітам гурту, але все одно демонструє відмінний результат - його подивилися майже 47 мільйонів раз.

"Навсегда/Никогда"

Останнім кліпом гурту стало відео на пісню "Навсегда/Никогда", яке вийшло 10 березня 2020 року. Поки воно значно відстає від більшості релізів "Время и Стекло" - поки його подивилися лише 1,6 мільйонів раз.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше розпад "Время и Стекло" довів до сліз Потапа і Горову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Время и Стекло" розпалися - Надя Дорофєєва і Позитив показали "прощальний" кліп культового дуету.

Також "Знай.ua" писав, що "Время и Стекло" розпалися через 10 років, Дорофєєва і Позитив зізналися, що сталося.