Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала кадр з сміливій міні-сукні з леопардовим принтом і глибоким декольте, не забувши також про захисну маску. Так, артистка підняла паніку через коронавірус COVID-19, так як їй здалося, що дотримуватися елементарних правил особистої гігієни, мити руки і чхати в лікоть - це надзвичайно мало проти захворювання, через яке країни закривають кордони.

"Мабуть, сьогодні день став поворотним у житті кожного з нас. Вранці я отримала повідомлення, що в'їзд до Америки закритий на 30 днів мінімум, а це значить я не зможу побачити Мо 😭 Потім виявилося. що тільки громадянам Євросоюзу, де офіційно визнана критична ситуація.

Потім скасували Євролігу в баскетболі, вірніше гру, але невідомо на який термін. Кордони закриваються, люди в паніці і єдине, що ми можемо робити, це Мити Руки ????? Мити руки , Карл !!!!
На офіційному сайті ще радять чхати в лікоть. Мити руки і чхати. У кого є хоч якась інформація? Як лікувати, де здати аналіз, що приймати для профілактики.

Ясно, що не панікувати, але я так боюся, що ця ситуація посварить нас усіх і ми ще більше закриємо свої обличчя і серця, тому що так потрібно буде щоб вижити... Що ж робити ?", - не стримала емоцій Сєдокова. Фолловери не пройшли повз, проте звинуватили Анну в розповсюдженні паніки, в той час як більшість зірок шоу-бізнесу закликають спокійно реагувати на ситуацію, вважаючи проблему перебільшеною.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.