Найпопулярніша екс-учасниця романтичного реаліті-шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Так і в цей раз дівчина виклала в мережу забавне рекламне відео, на якому показала "нову любов".

Як видно, перед камерою красуня з'явилася в сексапільному спортивному луці, а рекламує вона прасувальну систему. На ній сірі спортивні штани і короткий гірчичний топік, який оголив ідеальний прес і підкреслив пишний бюст. Раміна активно демонструє і розповідає про товар, а в підписі до відео написала, що "це любов". "Хлопці, дивіться відео. Це любов. Кращий подарунок ever. Не дешево, але воно того варто. Краще 1 раз купити хороше, ніж потім шкодувати про витрачені даремно гроші", - написала вона. А фанати кинулися обговорювати нову публікацію красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.