Переможниця реаліті-шоу "Холостяк" і наречена його учасника Микити Добриніна Дар'я Квіткова прокоментувала ситуацію, яка склалася навколо всесвітньої епідемії коронавирусной хвороби COVID-19.

Відповідна публікація була розміщена на сторінці Квіткової в соціальній мережі Instagram.

"Враховуючи всі факти, я думаю, що коронавірус не небезпечніше звичайного грипу, який з року в рік гуляє по світу і, в залежності від мутацій, знову і знову вбиває тисячі або навіть десятки тисяч людей. До речі, в Північній півкулі зараз знову лютує грип.

Читаємо факти: смертність від коронавірусної інфекції з Китаю 3,4%, а 80% хворих видужують без спеціального лікування. Лікарі кажуть, що у деяких людей хвороба протікає без симптомів та погіршення самопочуття", - стверджує українка.

Дар'я Квіткова, Instagram
Дар'я Квіткова, Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Щоб убезпечити себе, дотримуйтеся базові правила профілактики: частіше мийте руки гарячою водою з милом, використовуйте спиртовий гель і дезінфікуючі серветки і уникайте спілкування з тими, хто кашляє або чхає. А ось від носіння медичних масок лікарі радять відмовитися, якщо у вас немає симптомів грипу чи застуди — вони не затримують коронавірус. При цьому з-за паніки маски занадто швидко скуповують, і їх може не вистачити для хворих", - написала Квіткова.

"До речі, саме в Майамі немає ніякої паніки. Продукти і туалетний папір в супермаркетах є, з полиць нічого не згрібають. Люди продовжують жити своїм життям, але кожен береже своє здоров'я і піклуватися про нього", - прокоментувала переможниця шоу ситуацію, яку вона спостерігає в США.

Нагадаємо, наречена Добриніна Квіткова зважилася на визнання: "Я помилялася".

Як повідомляв портал "Знай.ua", наречена Добриніна Квіткова показала оголене тіло, дуже пікантно: "Це нормально?"

Також "Знай.ua" писав, що ексхолостяк Добринін не стримався і побив кохану на ринзі: "Випустив пару".