Найпопулярніша екс-учасниця романтичного реаліті-шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Так і в цей раз дівчина виклала в мережу кумедне фото, а в підписі до нього заговорила про коронавірус.

Як видно, перед камерою красуня з'явилася в затишному кафе, напевно за сніданком. На ній рожева толстовка, а з плечей сповзла темна куртка, волосся красуні недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж. На руках Раміна тримає милого песика, а на столі перед нею стоїть тарілка з оригінальною стравою і чашка напою з пінкою. У підписі до фото Есхакзай заговорила про коронавірус: "Як вважаєте, чи потрібно обмежити проїзд в метро та громадському транспорті, у зв'язку зі сформованою ситуацією у світі? Хто завтра йде на роботу, хто вдома самоізолювався? Кому дозволили працювати з дому?". А фанати кинулися обговорювати нову публікацію красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.