Популярна українська співачка Надя Дорофєєва після 10 років у складі гурту "Время и Стекло" на піку популярності дует припинив своє існування. Надя Дорофєєва та Олексій "Позитив" Завгородній сповнені нових ідей та оптимістично дивляться в майбутнє. Про те, чому колектив розпався чи був у артистів роман і як їх другі половинки ставилися до тісного спілкування виконавців, зірки розповіли в інтерв'ю Каті Осадчій в рамках програми "Світське життя".

Время и Стекло, кадр з кліпу
Время и Стекло, кадр з кліпу

"Ми просто виросли", — заявила Надя.

"Якщо я і Надя художники, то за 10 років ми написали картину під назвою "Время и Стекло". Далі є картини, які ми теж хочемо написати", — зізнається Олексій.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Днями гурт "Время и Стекло" анонсував прихильникам заяву – на піку популярності дует припинив своє існування. Тішить одне - Надя Дорофєєва та Олексій "Позитив" Завгородній мають багато нових ідей та оптимістично налаштовані на майбутнє. А це означає, що зовсім скоро фани зможуть побачити нові творіння від талановитих кумирів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.