Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі. Скандал почався після дивного "прямого ефіру" в Instagram Джигана, де він обзивав свою молодшу доньку "свинею" і вів себе неадекватно, перебуваючи в стані сп'яніння. Пізніше поширилися чутки, що після чергової вечірки артист жорстоко побив свою дружину, блогера Оксану Самойлову, яка позиціонувала їх сім'ю, як ідеальну і давала приклад багатьом фоловерам. Також виконавця підозрювали у численних зрадах і запевняли, що кохана позбавить його батьківських прав. Варто зазначити, що пара виховує чотирьох дітей: Арієллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року.

Оксана Самойлова довгий час зберігала мовчання, однак все-таки висловилася в пості, спростувавши деякі чутки: "Навіть не знаю з чого почати
Я б просто промовчала,але враховуючи що ситуація розгорнулася у всіх на виду,напевно якісь коментарі мені таки доведеться дати.
по перше хочу сказати що ні мене, ні дітей ніхто не бив !батьківських прав я нікого не позбавляю .
Як би там не було ,зараз я повинна допомогти татові своїх дітей вибратися з біди.
-що буде далі ,я не знаю
Спасибі всім за підтримку і співчуття 🙏", - поділилася емоціями Самойлова. Фолловери не пройшли повз, і підтримуючи, і засуджуючи жінку. Варто відзначити, що 34-річний Денис Устименко-Вайнштейн (справжнє ім'я Джигана) натякнув на свій можливий діагноз у Сторіс, де весь час вимолює прощення у сім'ї.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джиган прийняв рішення покинути Росію разом зі своєю сім'єю.

Як повідомляв портал Знай.uа, модель Оксана Самойлова - одна з найяскравіших російських знаменитостей

Також Знай.uа писав, ведуча "Орла і Решки" Івлєєва прийшла в себе після 8 березня "синя"