Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним спокусливим образом, позуючи на чорно-білому відео на борту літака і показавши, як летить у Великобританію до сина Веніаміна, де той навчається. Так, артистка наділа захисну маску і прозорі окуляри, захистивши слизові і висловивши своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин.

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію Тіни Кароль: "КОРОНАВІРУС НАМ НЕ СТРАШНИЙ, тому що в нашій країні є горілка, сало та Тіна Кароль!!!", "Я швидше помру від краси твоїх очей,ніж від коронавіруса 🌝♥️", "Ідеальна фантазія Дана Балана)))", "Тобі все до лиця Кароль, щоб ти не одягла 😍", "можеш носити цю маску завжди? ти капєц яка класна у ній😂🤤", "навіть короновірус не зможе встояти перед твоєю красою", "Тінавірус❤️😂🔥", "Як завжди стильно, модно, молодіжно👌🏻😘", "УРОКИ СПОКУСИ ВІД ТІНИ КАРОЛЬ У ПЕРІОД КАРАНТИНУ😂♥️🤤🔥".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.