2019 рік був багатим на новинки кіно, і його здобутки стануть у пригоді на карантині у 2020 році. З цими стрічками вам вдасться не лише вбити час, але й отримати задоволення.

Ножі наголо

Цікавий і захоплюючий детектив з закрученим сюжетом від творця 8-о епізоду Зоряних Війн. Голова однієї великої мафіозної сім'ї - мертвий відразу після бучного святкування. До справи береться цікавий детектив, якого грає Деніел Крейг.

Аутсайдери

Фільм розповідає реальну історію, яка трапилась у 60-х роках минулого століття. Форд запропонував Феррарі викупити його, на що італійці відповіли сміхом і обізвали людей Форда - людьми, які роблять потворні машини. Динамічна історія з гумором.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Джокер

Якщо ви ще не встигли подивитись найбільш обговорюваний фільм цього року - то вперед! Фільм розділив глядачів на два табори: тих, хто в захваті від історії перетворення людини з інвалідністю на вбивцю-психопата, та тих, хто не бачить у цьому всьому нічого такого. У будь-якому випадку гра Хоакіна Фенікса заворожує.

Одного разу в Голлівуді

Фільм-розчарування для великої кількості фанатів старого-доброго кривавого Квентіна Тарантіно. У фільмі лише одна надзвичайно кривава сцена, до того ж у кінці фільма. Сюжет нової стрічки розгортається навколо подружжя режисера Романа Поланскі та групи сектантів під проводом Чарльза Менсона. Проте Тарантіно дозволяє собі насолодитись магією кіно і змінює реальність.

Джентельмени

Останній хіт Мартіна Скорсезе, який також розділив публіку на два табори. Все починається як завжди: з історії життя молодого гангстера, проте потім все переходить на більш притчевий лад. Аль Пачіно геніальний як ніколи.

Месники: Завершення

Заключна частина однієї із найуспішніших франших у всьому світі. Супергерої спробують перехитрити час, себе і Таноса, щоб виправити власну помилку минулого. На жаль, остання стрічка вийшла занадто переобтяженою і швидкою, проте це не означає, що стрічка не варта перегляду.

Маяк

Артхаусне кіно не для всіх, а для тих, хто любить маяки, море, Вільяма Дефо чи Роберта Паттінсона. Двоє моряків прибувають на маяк, де сваряться і п'ють. Згодом їм починає вважатись русалонька - її зіграла українська модель Валерія Караман.

Шлюбна історія

Історія про кінець шлюбу від майстра тонких і мінімалістичних фільмів Ноа Баумбаха. У головних ролях Скарлетт Йоханссон, яка за останній рік життя без зйомок у світі Марвел встигла зробити багато цікавих ролей, і Адам Драйвер, один із найцікавіших акторів сучасного кіно США, остання блокбастерна роль якого - Кайло Рен у франшизі “Зоряних війн”.

Портрет дівчини у вогні

Приклад високого французького кіна. Молода художниця приїздить на острів, щоб намалювати портрет нареченої. Молода не хоче шлюбу, між жінками зав'язується дружба. Фільм взяв нагороду у Каннах.

Кролик Джоджо

Фільм великої дитини Тайки Вайтіті розповідає про маленького німецького хлопчика під час завершення Другої Світової війни. Хлопчик вірить усьому, що йому розповідають у школі, тому його найкращим другом є вигаданий друг Адольф Гітлер. Коли він знаходить у своєму домі єврейку, то шукає на ній зябра і рога, бо саме цього його вчили у школі. Фільм про любов і сміливість.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Найкращі фантастичні фільми усіх часів: від науково-популярного кіно до легких комедій.

Як повідомляв портал "Знай.ua", існують найкращі китайські фільми, які варті вашої уваги.

Також "Знай.ua" писав, що Netflix опублікував рейтинг найпопулярніших фільмів і серіалів за 2019 рік.