Як відомо, ще минулого року, а саме 16 березня з життя пішла знаменита російська співачка Юлія Началова, по якій і досі скорбують чимало фанатів. Тому, аби вшанувати знаменитість, було відзнято кінофільм присвячений їй, який вже незабаром покажуть на широких екранах. Відтак, напередодні прем'єри, актриса Марина Орлова, яка і зіграла Юлію Началову, розповіла, як йшла ця робота над створенням цієї стрічки.

Про це пише видання "Starhit".

За словами Орлової, зйомки фільму проходили досить спокійно, хоча і трохи важко. Адже ще перед самим початком їй давали слухати диктофонні записи Юлії, дивитися відео з нею, аби вона максимально стала на неї схожа.

Юлія Началова, фото: Facebook
Юлія Началова, фото: Facebook

"Спочатку режисери хотіли, щоб я стала максимально схожа на Юлю. На протягом декількох місяців мені робили маски. Спеціальні силіконові по зліпкам. Але потім було прийнято рішення відмовитися від цієї ідеї, щоб глядач міг пережити усі емоції. Також Батьки Юлі дозволили використовувати її особисті речі. До мене приїжджала художник по костюмах, ми приміряли, щось перешивали. Пізніше вони навіть дозволили знімати деякі сцени в квартирі дочки", - зізнається Орлова.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також не обійшлося і без сліз на майданчику, які викликала актриса у матері Началовой.

"Якось раз в кімнату, де я переодягалася і зачісувалася, зайшла мама Юлії. Вона побачила мене в сукню дочки і розплакалася, так я була на неї схожа! Взагалі всій групі не раз здавалося, що Юля знаходиться поруч з нами і навіть трохи допомагає", - згадує Орлова.

Юлія Началова, фото: Газета. ру
Юлія Началова, фото: Газета. ру

З'явиться також у картині і кохані Началова: другий чоловік Євген Алдонін і останній бойфренд Олександр Фролов. Можна буде побачити у стрічці піар-менеджера артистки Анну Ісаєву, яка була задіяна в кількох сценах картини.

"У нас з нею траплялися дуже складні моменти. Аня була близька з Юлею, тому багато направляла мене, втручалася в процес, вказувала, де Началова б по-іншому побудувала фразу, де ні в якому разі не стала б підвищувати голос. Вперше з Ісаєвої ми зустрілися, коли знімали сцену з ворожкою, яка приходила в квартиру Юлі. Це теж реальний персонаж, до якого зверталася співачка за допомогою багато років тому", - зізнається актриса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, подруга Началовой розкрила все про гірке життя співачки.

Як повідомляв Знай. ua, Началовой могло виповнитися 39 - містика, чудотворна могила і дивна кішка співачки.

Також Знай. ua писав, що Нічлава в останні дні вразила мужнім вчинком.