Сенсаційна українська рэперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, розмістивши нову яскраву серію знімків з ванної. Так, артистка, залишившись лише в білосніжному рушнику на голе тіло, показала, які СПА-процедури воліє в домашніх умовах, прикривши обличчя капустяним листочком.

"SPA процедури по-баришівськи🥬", - пожартувала зіркова красуня. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті, залишаючи забавні коментарі: "Багіня мая салодкая 😂❤️", "Капуста добре знімає набряки😉 вважайте, що то як альгінанта маска, як патчі тіко на все лице 😅", "Капуста з городу ?", "Веном?😁", "Мені чомусь схожа на Киівстонера у масці 😅", "Альона, ви чудова😂💕", "На Альтрона з месників схожа😂", "І шо? Допомагає?", "Мати, викинь ти цю ганчірку!! Ти прекрасна і так!", "Краще всяких спа!!".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше