Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила яскраве селфі, примірявши захисну маску і яскравий макіяж з акцентом на очах. Так, артистка висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин, зізнавшись, що в такому яскравому образі збирається відвідувати суспільно-закриті місця, такі як магазини, ринки та аптеки. Варто відзначити, що маски потрібні лише інфікованим людям, щоб не поширити хвороби, на що фоловери і вказали мамі трьох дітей.

"Безпечно-Ошатна і Сніжна❄️
суспільно-закриті місця( базари,магазини і т. д.) тепер тільки так‼️", - поділилася емоціями Бабкіна. Фолловери не пройшли повз: "Маски потрібно носити людям, які хворі, а такі маски пропускають повітря і віруси, вони призначені для затримки мокротиння хворої людині", "А оченята? Вірус проникає не тільки через ніс і рот, але і через слизову очей. Будьте здорові", "Ще і маскування від фанатів😅", "А оченята? Бережіть себе ❤️", "@snezhana_babkina Сніжка і окуляри для слизової щоб напевно😘бережіть себе❤️".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.