Відома телеведуча Маша Єфросиніна взяла участь у шоу "Суперінтуіція" на Новому каналі, де розповіла про те, наскільки у неї сильна інтуїція. Про це вона розповіла за лаштунками шоу перед зйомками програми.

У Маші Єфросиніної з її чоловіком Тимуром двоє дітей: старша дочка Нана і молодший син Олександр. І, будучи вагітною, обидва рази телеведуча вгадувала їх стать.

"На 16-му тижні, коли ми ще навіть УЗД не робили, я вже знала, що у мене буде донька, що її будуть кликати Нана, – каже Єфросиніна. – Дуже часто думала про те, що в мене народиться дівчинка, і одного разу вона мені наснилася двох - або трирічної. Після цього віщих снів у мене не було. Я зараз багато працюю з жінками і переконуюся, вони – великі інтуїти".

Маша Єфросиніна, фото: прес-служба Нового каналу
Маша Єфросиніна, фото: прес-служба Нового каналу

Правда, тоді лікар вирішив упевнитися в шостому почутті телеведучої.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Він запитав мене: "Ну, що підказує ваша материнська інтуїція?», – згадує Маша. – Я подивилася на свого 28-річного чоловіка, розхвилювалася і, щоб усім догодити, відповіла: "Мабуть, син". На що лікар сказав: "Ха-ха, ваша інтуїція вас не підвела, у вас буде дочка". І я розплачуся... Не тому що не хотіла, а тому що почувалася зрадженою. Я прекрасно знала, що у мене Нана. Це був перший і останній раз, коли не прислухалася до своєї інтуїції. Тому, прийшовши на УЗД з Олександром, відразу заявила: "У мене там хлопчик". І Сашуля підтвердив це, дозволивши побачити відповідний орган (посміхається)".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Сумська і Маша Єфросиніна будуть навчати українців цифрової грамотності.

Як повідомляв Знай. ua, Маша Єфросиніна дала поради, як вберегти нерви і здоров'я.

Також Знай. ua писав, що подружці Горбунова Париж запаморочив голову, позаздрить і Осадча.