Ведуча реаліті "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі Алла Костромічова не змогла повернутися на батьківщину з Німеччини через карантин і надзвичайний стан.

Модель намагалася прилетіти з Нью-Йорка, але стикувальний рейс скасували всього за кілька годин до закриття авіасполучення з Україною.

"Купа рейсів, які повинні були прилетіти в Україну до опівночі 17 березня, так і не вилетіли. Наш рейс скасували, і ми застрягли в Мюнхені. Україна закрила повітряний простір, а в Німеччині введено надзвичайний стан, закриваються всі готелі. Людям, у яких була всього лише одна ніч, щоб дістатися додому, завтра вже нікуди йти", - розповіла Алла.

За її словами, стикувальний рейс з незрозумілих причин скасували ще до півночі.

Алла Костромічова, фото з Instagram
Алла Костромічова, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ми виконали всі зобов'язання щодо в'їзду в країну до півночі, у нас були куплені квитки. Це ненормально, що рейс відмінили в той час, коли Україна ще дозволяла польоти. Тепер ми опинилися на вулиці з валізами", - поскаржилася модель.

В консульстві України в Німеччині вже сформували список 250 українців, які застрягли в Мюнхені.

За допомогою команди "Топ-модель по-українськи" я відразу ж безпосередньо зв'язалася з консулом. Списки "застряглих" вже відправили в Україну. Зі свого боку, в Мюнхені зробили все, що могли. Тепер потрібно, щоб у Києві хтось прийняв рішення про відправку за нами літака, от і все. Дуже сподіваємося, що незабаром проблема вирішиться", - поділилася Костромічова.

Алла Костромічова, скрін з відео
Алла Костромічова, скрін з відео

На щастя, ведучу змогли розмістити у місцевому готелі на одну ніч, але далі їй іти нікуди, тому вона звернулася до української влади: "Ми готові відсидіти два тижні вдома на карантині і виконати всі умови. Але заберіть нас звідси!"

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський звернувся до співвітчизників, які все ще залишаються за кордоном і пообіцяв усіх повернути в Україну.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Раді прийняли новий закон про штрафи за порушення карантину.

Також портал Знай.uа писав, що киянам без масок обмежать рух, містом патрулюватиме поліція.