Олег Винник, Оля Полякова, Tayanna, Настя Каменських, DziDzio та інші зірки українського шоу-бізнесу підтримали Міністерство охорони здоров'я в масштабній інформаційній кампанії проти поширення коронавірусу Covid-19.

Музиканти попросили українців залишатися вдома під час карантину, піклуватися про своє здоров'я та при перших симптомах респіраторних захворювань зателефонувати сімейному лікарю для визначення точного діагнозу.

Варто уточнити, що відеозвернення українських зірок є частиною інформаційної кампанії МОЗ проти пандемії коронавірусу. У міністерстві закликають споживати інформацію з надійних джерел і дотримуватися простих рекомендацій, щоб убезпечити себе від зараження Covid-19.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських у сміливому вбранні показала, як енергійно провести карантин.

Як повідомляв портал Знай.uа, популярний міжнародний музичний конкурс "Євробачення-2020" буде скасовано або перенесено на наступний рік.

Також портал Знай.uа писав, що 3 квітня карантин буде продовжено, ще два-три тижні доведеться посидіти вдома. РНБО готує документ, який передбачає відповідні заходи.