Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно прописалася в Росії, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала в мережу серію фотографій, на яких з'явилася в дуже незвичному образі і в різноманітних позах.

Схоже, Світлана вирішила привідкрити фанатам своє закулісне життя. На нових фото її можна побачити в оточенні інших людей і в різних декораціях. На одному зі знімків Лобода дивно задерла ногу, засвітивши труси і не соромлячись ні камер, ні чоловіків, які були в тому ж приміщенні і наставили на неї об'єктиви. На ще кількох фотографіях співачка згинається, ніби в конвульсіях. У підписі до фото Лобода написала: "Рух – життя" – це девіз нашої родини! Сьогодні ми з Катею @katya_kuzmenko1 і Євкою усвідомили, що, тренуючись і розтягуючись по 3-4 години в день, через місяць будемо готові продефілювати на бодібілдингу. А поки наші підготовки в коридорах і "танці" на сцені Втб". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Коментарі під постом Лободи
Коментарі під постом Лободи

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочкової є чому повчитися.