Відома російська R&B-співачка Б'янка на фоні масової паніки через коронавірус вирішила нагадати про себе і заробити на жахливій темі. Відомо, що співачка презентувала пісню "Пандемія".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Б'янки в мережі Instagram.

Історія в пісні розповідається не вигадлива, і вона не відрізняється особливою фантазією. Все просто, дівчина закохується в молоду людину, заражену коронавірусом. "Мама-міа, пандемія. Закордон виїхати не можу. Я закохалася, як в перший раз, але у нього коронавірус", - співає виконавиця.

Нагадаємо, що Б'янка вже давно не підліток, співачці навіть не 20 років. Однак, вона вирішила набрати лайків на темі закоханості. Чого не зробиш заради грошей, навіть такий бруд можна співати. Чи не так, Б'янка?

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також варто зазначити, що користувачі розкритикували співачку, заявивши, що вона "хайпує на смертях людей". При цьому деякі коментатори підтримали артистку.

"Треба відволікати людей від цієї істерики! Більше самоіронії і веселощів", "Головне, щоб ти не хворіла", "Це стане хітом. Ловимо хвилю подій", — написали підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Це питання на особистому контролі", - Зеленський заговорив про виселення студентів з гуртожитків.

Як повідомляв Знай.uа де ви візьмете фахівців? Комаровський пояснив, чому безглуздо купувати апарати для вентиляції легень.

Знай.uа писав, китайські медики заявили про ефективний препарат від коронавіруса - обіцяють роздавати безкоштовно.