Скандальна російська співачка Лоліта Мілявська активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 56-річна знаменитість виставила свіже відео, де вирішила "хайпанути" на тему коронавіруса COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин, посміявшись на тим, як люди в паніці скуповують крупи, захисні маски, антисептики і особливо туалетний папір. Так, артистка вирішила і сама заробити, випустивши під своїм ім'ям туалетний папір з написом "Іди в ж*пу", правда, поки кульковою ручкою.

"Не хочу відставати від заробляння грошей 🤷‍♂ Шукаю себе в «новое время» 🤓😂✌", - вирішила пожартувати Мілявська. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Купую найбільшу партію😂😂😂 Тіко з рукописним текстом, плачу будь-які гроші😂😂😂😂", "πрекрасный почерк ) .", "Який тупізм у вас завжди", "Доросла жінка,але веде ,просто сором - ганьба!", "Коли ж нас туди дістануть?😳", "Хуліганимо з гумором?))) Лоліта))))-посміхнувся!", "Я балдію від цієї жінки 👍😊🥰🍇🍨🍬🍹", "Помолодшала,покращала😘👍👏".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.