Гурт Go_A зможе представити Україну на пісенному конкурсі Євробачення в наступному 2021 році з тою самою піснею без участі в новому національному відборі.

Про це заявив голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія

"Якщо в житті групи нічого не зміниться, і вони будуть готові виступити на сцені Євробачення наступного року, ми будемо цьому сприяти. Це стосується і підготовки до пісенного конкурсу, та інших організаційних питань", - заявив очільник телерадіокомпанії.

Євробачення 2021 було скасоване через пандемію коронавірусу COVID-19. За результатами Національного відбору Україну в Роттердамі мав представляти гурт Go_A з піснею "Соловей".

Аласанія припустив, що конкурс все одно відбудеться в нідерландському місті, оскільки там вже підготовлена необхідна інфраструктура.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я не думаю, що вони будуть змінювати пісню", – прокоментував Аласанія те, чи залишиться "Соловей" треком для участі в Євробаченні.

Це рішення було також узгодженим з керівництвом телеканалу СТБ.

Гурт Go_A, фото YouTube
Гурт Go_A, фото YouTube

Група Go_A стала переможницею Національного відбору на Євробачення 2020. Пісня "Соловей", яку для конкурсу запропонував гурт, може уперше представити українську мову на Євробаченні.

Нацвідбір 2020 став особливо запеклим, оскільки залучив до участі найпопулярніші молоді українські гурти. Також сама процедура Національного відбору, проведена за співробітництва телеканалів СТБ та UA: Суспільне, привернула увагу українців своїм форматом шоу.

Керівництво Євробачення розглядало декілька варіантів плану дій у відповідь на епідемію коронавірусу. Тим не менш, було вирішено повністю скасувати конкурс у 2020 році. Роттердам розглядається як один з потенційних кандидатів на проведення Євробачення у 2021 році.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Go_A переробив композицію для Євробачення, українці вимагають позбутися "цієї ганьби".

Як повідомляв портал "Знай.ua", у чому перевага Little Big перед Go_A на Євробаченні - думка судді Нацвідбору.

Також "Знай.ua" писав, Go-A здивували магічним виступом у Нацвідборі на Євробачення 2020, журі у захваті.