Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила тривожні скріншоти, зізнавшись, що стала жертвою аферистів. Так, артистка відзначила, що на сторінках Facebook орудує зграя шахраїв, які використовують архівні пости виконавиці в поганих цілях, запевняючи, ніби сама Настя зараз розігрує автомобіль, а щоб спробувати удачу, достатньо всього лише "вкласти" невелику суму грошей. Каменських також доклала фото, на якому показала справжню переможницю конкурсу, яка і виграла машину.

УВАГА! ДУЖЕ ВАЖЛИВО! ‼️‼️‼️‼️‼️‼️ ⠀ Зараз на Фейсбуці і в Інстаграмі шахраї проводять від мого імені конкурс. Вони використовують відео з мого минулого конкурсу, де я дійсно розігрувала машину, накручують коментарі від людей, які нібито виграли гроші. Це все фейкова інформація від мого імені! ⠀ Вони обіцяють повернути людині суму, які вона вклала у розіграш, помножену в кілька разів. Але це обман!😡 ⠀ ЦЕ НЕ МІЙ КОНКУРС! Я НЕ МАЮ ВІДНОШЕННЯ ДО НЬОГО І ЙОГО ПРОВОДЯТЬ НЕ МОЇ ЗНАЙОМІ ОРГАНІЗАТОРИ🤬😡 Якщо побачите це відео, залиште коментар, що це фейк і що я на моїй офіційній сторінці спростовую цей розіграш. Цим ми допоможемо людям не потрапити на шахраїв! ⠀ Всі мої офіційні конкурси на даний момент у минулому і вся інфо від мене анонсується виключно тут, на моїй сторінці! І ВСІ ВОНИ БЕЗКОШТОВНІ!!! ⠀ будь Ласка, будьте пильні. Я вірю, що вас вже не обдурити таким шляхом, але я зобов'язана попередити всіх вас і убезпечити. ⠀ P. S. Дивись в каруселі фото реальної переможниці, якій машину передає надійний організатор, з якими я співпрацювала на момент проведення розіграшу.
, - поділилася поганими новинами Каменських. Фолловери ж підтримали красуню, обіцяючи бути пильними.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.