Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила весняне зворушливе селфі в салоні автомобіля, висловивши своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, і закликавши фоловерів сидіти вдома на карантині. Так, артистка приміряла чорну курточку і ніжний денний макіяж, зізнавшись, що пішла танцювати з кимось удвох, і поцікавившись, як змінилося життя фанатів через недавні події.

"Доброго ранку всім!
Як Ви?
Розказуйте хто що робить. Які заходи безпеки застосовуєте?
Що змінилося у вашому житті?
Я сьогодні пішла танцювати.
Удвох, це не вдесятьох все таки...", - поділилася емоціями Могилевська. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "супер😘ви дуже гарна і натуральна👍", "Губи..мені завжди подобалися ваші губи)))", "
Як добре що багато людей вдома сидять🙏 молодці", "Наташа у вас такий втомлений вигляд! Сидіть вдома, навіщо вам ці танці!!".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нанадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".