Український музикант Сергій Бабкін влаштував онлайн-"квартирник" щоб порадувати фанатів під час карантину, запровадженого через ризик епідемії коронавірусної хвороби COVID-19.

Відео заходу Бабкін розмістив на своїй сторінці в Instagram у тимчасовому розділі "Сторіз". Також у соціальній мережі є й коментар музиканта щодо цього заходу.

"Вау! Дякую, що вас так багато. Готуючись до квартирників, я знову помітив, що багато пісень у якихось дрібницях дотичні до нагальної теми. Але мені не хочеться її торкатися. Хочеться позитиву і правильного настрою. Навіть пісня «Мир», де в приспіві співається «Мир под завязку, снимаем маски». Звісно, я мав на увазі театральні маски і багатоликість деяких людей. Але зараз ці рядки і слово «маска» в людей мають лише один сенс. Але ми – саме про квартирник, адже це справжня зустріч, цим він і цінний, як завжди. І тут все дуже близько – кожен, дивлячись прямий ефір, знаходиться в метрі від мене, і це чудово, в залі такого немає. Цікаво чути вас, адже на звичайних концертах немає такої можливості говорити, як тут, не встигаєш відповісти кожному", – сказав Бабкін під час свого "живого" виступу.

Сергій Бабкін, instagram.com/babkin_official/
Сергій Бабкін, instagram.com/babkin_official/

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На концерті артист намагався жартувати і спілкуватися з аудиторією, таким чином прагнучи підбадьорити українців, наляканих коронавірусом.

Кількість відвідувачів інтернет-заходу Бабкін оцінив приблизно у 1,5 тисячі користувачів.

Нагадаємо, раніше Сергій Бабкін показав, як захиститися від коронавірусу та інших хвороб, доведеться попітніти

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірусу — відео.

Також "Знай.ua" писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає на українців.