Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив зворушливі кадри з дружиною Сніжаною, показавши, як насичено і романтично пройшов у них 2019 рік, а також привітавши шанувальників з Днем закоханих 14 лютого. Так, артист нагадав і про трепетні знімки ще вагітної красуні, адже 18 червня з'явилася на світ їхня третя дитина, Єлисей.

"Короткий зміст року кохання з 14.02.19 за 14.02.20. Всіх коханих і закоханих з Святом! ❤️", - поділився радістю Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "найкрасивіша і улюблена пара❤️ ще більше любові!😍", "Супер ❤️❤️❤️❤️❤️", "Зі Святом Любові 💋♥️", "Ви неймовірні!!!! ❤️❤️❤️", "Ви неймовірно красиві!", "Зі святом, рідні!!! Залишайтеся щасливим прикладом мільйонам людей!!!", "Я знаю тільки краще в тобі ...! Валентинок всім у душу! ❤️🔥❤️", "Надихаєте багатьох, щастя, любові! Завжди з Вами! 😉", "Аж мороз по шкірі😊 скільки ніжності і любові❤️❤️❤️", "Неймовірні!😍🔥💕".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.