Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, придумує всілякі інтерактиви: монтує влоги, запускає прямі ефіри з тренуваннями і ділиться улюбленими ритмічними піснями для танців, книгами, які змінили її життя.

Так, артистка ще й вийшла з прямий ефір, щоб поспілкуватися з численними шанувальниками, після чого вирішила і зовсім влаштувати домашній концерт "NKкарантинник", який відбудеться 20 березня в 19:00 на її сторінці. Настя пообіцяла, що буде дуже затишно, запропонувавши запастися пледом, вином або чашкою чаю, занурившись в домашню атмосферу з її піснями. Варто зазначити, що такі "квартирники" вже зробили безліч світових та українських знаменитостей, багато з яких фактично щодня виходять на прямі ефіри, щоб скрасити карантинні будні фоловерів.

"

Мені дуже сподобалося проводити з вами час у прямому ефірі! Сподіваюся, вам теж, тому пропоную повторити❤️🤗 ⠀ Завтра, 20.03, в 19:00 я запрошую вас на мій #NKкарантинник 🏠📱я проведу його на моїй інста-сторінці в прямому ефірі! ⠀ Проведемо завтрашній вечір разом з вами, дуже тепло і затишно, з музикою, моїми піснями у спеціальній музичній обробці саме для цього вечора і теплим спілкуванням. Приготуйте плед, чашечку чаю або келих улюбленого вина! ⠀ Буде супер-затишно❤️ Чекаю вас! Поставте нагадування!
, - запрошує шанувальників Каменських.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.