Різного роду
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Вона змушує людей божеволіти. Їй присвячують випуски новин, статті, постики та мемчики у соцмережах. Її могли б зняти для обкладинки плей боя, бо саме вона зараз найбажаніша. Гречка. Люди скуповуюють її ящиками, їдять, вмиваються, мріють про неї, сплять з нею. Але скоро гречка набридне всім, бо люди готують її одноманітно. У вас будуть текти сльозки від безпорадності та безсилля. І щоб такого не сталося, я зараз швиденько розповім вам, як готувати гречку. Врятую, так би мовити, ваші нерви та смакові рецептори"
Клопотенко дав декілька порад, як зварити смачну гречку, а також — як урізноманітнити її смак:
1 Спочатку про те, як варити гречку. Берете 100 г крупи, заливаєте холодною водою, кидаєте дрібку солі та тримаєте на маленькому вогні під закритою кришкою 20 хвилин. В кінці — вершкове масло. Все. А далі вже про те, як зробити гречку смачною.
⠀
2. Найпростіший спосіб прокачати гречку — додати спеції. Можете кидати ті, що милі вашому серденьку. Моя улюблена компашка — кардамон, паличка кориці і зірочка бадьяну.
3. Варант номер два — приготувати гречку у бульйоні чи зеленому чаї (завареному заздалегідь). Технологія така сама, як і з водою.
⠀
4. Ще класно, якщо змішати гречку з кунжутною олією, чилі та соєвим соусом. Прям до мурах.
⠀
5. Якщо ви любите ризик та бунт, то не варіть гречку, а замочіть її на ніч у будь-якій рідині (підігрівати не треба): яблучний/буряковий/томатний сік, чай, бульйон. Потім додайте спецій та ще якихось ніштячків: сир, горіхи, шпинат, лимонний сік, в'ялені томати, песто тощо.
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,