Мандрівник і телеведучий Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" продовжує подорож по Китаю в рамках передачі. В інтерв'ю журналу "Телегід" він розповів про подробиці зйомок китайського сезону тревел-шоу і про те, як поєднує кар'єру з сімейним життям.

Так, провідний розкрив секрет популярного страви – качки по-пекінськи.

"Неможливо з'їздити в Китай і не скуштувати качку по-пекінськи. В одному з випусків ми покажемо унікальний стародавній рецепт цієї страви, який розробляли кухарі імператора. Зараз качка по-пекінськи стала популярною не тільки в Китаї, страва поширилося по всьому світу. Але колись таку качку міг їсти тільки імператор. Його кухарі розробляли ідеальний рецепт, щоб страва була особливою не тільки за смаковими якостями, але і мала корисні властивості", - розповів Комарів.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Для того, щоб дізнатися секрет приготування популярного страви провідний влаштувався працювати су-шефом в маленький китайський ресторан. Це єдиний у своєму роді заклад входить в список кращих на планеті, і тільки тут готують качку за рецептом, який не змінювався з імператорських часів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також він розповів, як він спілкується зі своєю дружиною під час тривалої розлуки.

"Набагато інтенсивніше листуємося, коли я за кордоном. Коли я в експедиції, ввечері або вдень обов'язково виділяю час, і ми зідзвонюємося. Наприклад, я будував льодове містечко в Китаї і провалився під лід, мене сфоткали – я першим ділом відправив дружині. Кажу: "Передаю привіт. У тебе там тепло? А я тут скупався в ополонці на роботі. Будуємо місто, тягаємо 500-кілограмові крижані брили", - поділився Дмитро Комаров в інтерв'ю.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Ведучий постарався відповісти на питання про самому романтичному місці на землі.

"Воно для кожного своє. Як правило, їм стає місце, з яким пов'язані якісь особливі емоції. Звичайно, в будь-якому випадку завжди зачаровує природа, тому умовно найромантичнішими можна назвати гори або морські узбережжя. Це класика, і такі місця сили завжди вражають. І якщо ти опиняєшся там з коханою людиною — це місце автоматично стає романтичним. В непальському циклі програм я показав, як ми йшли до вершини світу — Евересту. По шляху були точки, у тому числі готелі, з яких добре видно Еверест. Для мене та місцевість — романтична", - поділився мандрівник і додав, що не можна не назвати романтичними, наприклад, Мальдіви, а в Україні - це неймовірно красиве карпатський край.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: прес-служба 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" показав, як стати мільйонером в епіцентрі коронавіруса.

Як повідомляв Знай. ua, Комаров з "Світу навиворіт" відшукав дещо старші динозаврів в найнебезпечнішому місці.

Також Знай. ua писав, що дружина Комарова Кучеренко придумала оригінальні розваги на коронавирусном карантині.