Відомий український телеведучий Володимир Остапчук вважає, що найбільш злісні коментарі залишили під його новим відео-пародією "Твою мать" підлітки, які не зрозуміли сенс жартів.

Таку думку зірка висловив в інтерв'ю Знай.uа.

Вова зізнався, що, незважаючи на критику у соцмережі, він отримав багато приємних відгуків про те, що в новій відеороботі вийшов на новий рівень, показавши круту якість картинки.

"Можливо, деякі не зрозуміли суті стьобу, або тема дуже несподівана для мене. Я дивився, хто писав злісні коменти - в основному, це діти 13-16 років. Їх тема просто не зачіпила. От якби я приклеїв до стіни когось з шоубізу, ця аудиторія була б у захваті. Але повірте, матусі й татусі, особливо в карантин, кліп оцінили", - пояснив ведучий і шоумен.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Остапчук розвиває себе в музичній творчості та робить пародії на відомі хіти. Тому незабаром він може скласти конкуренцію артистам в шоу-бізнесі.

"Хейт в мою сторону, в зв'язку з інтересом до мого особистого життя, присутній незалежно від того, що я роблю. Ось повірте, якби я раптом воду перетворив на вино (як лідер руху #подбухиваю) і двома рибіцями нагодував місто: будьте впевнені, деякі сказали б, що я споюю населення, інші - що не їдять риби. Так що я спираюся на професійну думку - і вона позитивна. Гірше, коли твоя творчість взагалі не викликає емоцій. Запитайте у Вадима Олійника", - пожартував шоумен.

Володимир Остапчук, instagram.com/vova_ostapchuk/
Володимир Остапчук, instagram.com/vova_ostapchuk/

Крім того, Вова зізнався, що його не тягнуть величезні гонорари за роботу, він більше женеться за новими горизонтами.

"У моєму житті сталися великі зміни і прокинулося бажання творити", - зазначив він.

Що саме - поки розкривати ведучий не захотів.

Нагадаємо, раніше Віталій Дроздов прокоментував в інтерв'ю Знай.uа старт музичної кар'єри Вови Остапчука.

Також Володимир Остапчук поділився своєю думкою про карантин, хейт і реакцію на "Твою мать".

Крім того, актриса з комедії "Побачення у Вегасі", в якому зіграв і Володимир Остапчук, розповіла про "страшну" зустріч з Еріком Робертсом. Також Марина Д'яконенко розповіла про кайфові три тижні зйомок у Лос-Анджелесі.