Голівудські актори Джонні Депп і Ембер Херд розлучилися кілька років тому, але ворожнеча між ними в самому розпалі. Спочатку зірка "Аквамена" звинуватила колишнього чоловіка в домашньому насильстві, але потім були оприлюднені аудіозаписи, де Херд зізнається в тому, що і сама піднімала на Деппа руку.

Проте в Лондонському суді розкрилося листування Джонні Деппа з Полом Беттані, де актор погрожував вбити ексдружину. Після всього цього на захист зірки висловилася його колишня кохана Вайнона Райдер, яка стверджувала, що вважає Деппа турботливим і люблячим чоловіком.

Після їх розставання в 1993 році Депп говорив, що його почуття до Райдер складно назвати коханням. До того ж татуювання "Вайнона назавжди" він змінив на "Вино назавжди".

Джонні Депп і Вайнона Райдер, фото Yahoo
Джонні Депп і Вайнона Райдер, фото Yahoo

На думку Джонні, їх стосунки розвалили журналісти, які приписували йому, його коханій романи з усіма акторами підряд.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім того, нещодавно про ситуацію з конфліктом Деппа і Херд висловилася Ванесса Параді, яка раніше ніколи не говорила про Деппа нічого поганого.

Джонні Депп і Ванесса Параді, фото GettyImages
Джонні Депп і Ванесса Параді, фото GettyImages

Інсайдери порталу Blind Gossip вважають, що колишні кохані Деппа неспроста раптом почали відбілювати його ім'я. Звинувачення, які висунула проти нього Херд, досить серйозні, а в поєднанні з листуванням з погрозами можуть неабияк зашкодити його кар'єрі.

Відомо, що наступне засідання щодо справи Джонні та Ембер відбудеться 23 березня.

Джонні Депп і Ембер Херд, фото GettyImages
Джонні Депп і Ембер Херд, фото GettyImages

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відразу дві колишні заступилися за Джонні Деппа.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джонні Депп у листуванні з другом Полом Беттані погрожував вбити Ембер Герд.

Також портал Знай.uа писав, що Джонні Депп оприлюднив записи, які викривають Ембер Херд.