Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебедь та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Так, цього разу зірка "Аферистів в мережі" оприлюднила чергове фото, на якому вона в коротких джинсових шортах сидить на сходинках у власному будинку та розмішує цукор дрилю.

"Йшов третій день карантину... У будинку стали виявлятися нові предмети. А це точно для перемішування цукру? А що нового у себе в квартирі знайшов ти?", - підписала фотографію Лебідь.

Наречена Розенко, фото: Instagram
Наречена Розенко, фото: Instagram

Варто зауважити, що мова йде про карантин, спричинений коронавірус, адже українська влада закликала мешканців країни не виходити з дому, аби вберегтися від смертельної інфекції з Китаю.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Варто зауважити, що користувачам такий знімок сподобався і ті засипали його лайками, а також коментарями стосовно того, що вона виглядає досить дивною, але водночас божественно.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Рожева" наречена Розенка на камеру показала, що вона вміє виробляти ротом, відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", наречена Розенка "поцупила" в "Сільпо" візок та ледь не навернулася на ньому, відео.

Також "Знай.ua" писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося з Оленою-Крістіною Лебідь.