Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка стала зіркою Instagram і Нового каналу, часто радує публіку у соцмережі яскравими фото і відео зі свого життя. В цей раз зоряна красуня показала загадкове фото, на якому з'явилася в сексапільному образі, а в підписі до фото запропонувала фанатам познайомитися. Виявилося, що цим фото Леся вирішила відсвяткувати збільшення кількості фоловерів в Instagram, тепер їх 3,3 мільйона.

На новому фото Нікітюк позує на темному тлі, на ній чорний топ без бретелей, який оголив приголомшливе декольте і тендітні плечі. На голові Лесі чорний капелюх навскоси, що чуть закриває обличчя. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж, красуня загадково дивиться в камеру. У підписі до світлини телеведуча повідомила, що її підписників стало на 100 тисяч більше і запропонувала їм знайомитися. Звичайно ж шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Нікітюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.