На сторінці студії "Квартал 95" в Instagram з'явилися фотографії зі зйомок гумористичного шоу "Розсміши коміка", на яких можна побачити відому телеведучу Лесю Нікітюк з її подругою. Мало хто знає, що вісім років тому Леся дебютувала на телебаченні як учасниця цього шоу. Тоді вона зі своєю подругою Олею підірвали студію і коміків своїми іскрометними жартами і артистизмом. "Квартал 95" вирішив повернути цей дует на сцену "Розсміши коміка". Побачити шоу глядачі зможуть на телеканалі "1+1" о 18.30 вечора.

"Сьогодні о 18:30 на 1+1 відбудеться гучне повернення в "Розсміши коміка" одних з найпопулярніших учасниць за всі 10 років існування проекту! Мова йде про дует Лесі і Олі, завдяки якому свого часу прославилася тепер вже популярна телеведуча Леся Нікітюк! Через вісім років вона повернулася в шоу і на цей раз представила пародії вже не тільки на Ольгу Герасим'юк, але і на Аллу Пугачову, Maruv і Олю Полякову. Не пропустіть!", - йдеться у підписі до фото в соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.