Олександра Кучеренко – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Саша показала кілька кадрів із ванної, а у підписі до публікації розповіла про догляд за собою.

На нових фото Кучеренко позує в білому затишному халаті і навіть з рушником на голові. На першому фото красуня присіла на край раковини, халат трохи сповз, оголивши тендітні плечі, вона захоплено дивиться на флакончик, який тримає в руці. На другому фото модель вже наносить якийсь косметичний засіб на обличчя, те ж саме вона робить і на третьому кадрі, при цьому весь час посміхається. У підписі до знімків Саша розповіла про карантин та догляд за собою. За її словами, піклуватися про шкіру та волосся потрібно самостійно не тільки під час карантину, а завжди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.