Відома українська співачка і актриса Надія Мейхер, яка починала кар'єру у групі "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно красуня опублікувала жаркий кадр з нової фотосесії, на якому з'явилася в цікавому образі, а в підписі до нього залишила загадкове послання.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в якійсь дивній кімнаті, вона сіла на диван у вишуканій позі. Надя одягнена в чорно-білий стильний брючний костюм, а на її ногах витончені чорні босоніжки. Її волосся красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж і незмінна розкішна посмішка, співачка не дивиться в камеру і прикрила очі. У підписі до фото Мейхер написала: "Залишається тільки літати, як птах, щоб зустріти невідомого…". Фанати не пройшли повз і почали засипати артистку компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.